Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Taşkın, takımından memnun 

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Samsunspor’a göre daha hazır bir takımla oynadıklarını bu nedenle rakibin üstün oynamasının normal olduğunu belirterek, “Bu tür maçlar da skora bakmamak lazım. Ben görmek istediklerimi gördüm. Benim açımdan son derece verimli bir maç oldu” dedi.

Samsunspor Haber – Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Trabzonspor karşısında ciddi bir sınavdan geçtiklerini söyledi. Taşkın, Samsunspor’a göre daha hazır bir takımla oynadıklarını bu nedenle rakibin üstün oynamasının normal olduğunu belirterek, “Süper ligin hedefi olan bir takımı ile oynadık. Bu tür maçlar da skora bakmamak lazım. Ben görmek istediklerimi gördüm. Benim açımdan son derece verimli bir maç oldu. Eksiklerimiz var transfer yapacağımız bölgeler var. Bunları da lige kadar halledeceğiz” dedi. 

EKSİKLERİMİZİ GÖRDÜK 

Taner Taşkın özellikle ikinci Erzurum kampında bol bol hazırlık maçı yapacaklarını bu maçlar sonunda gerçek Samsunspor’un lige kadar hazır hale geleceğini söyledi. Taşkın, “Kaleci sorununu Ahmet’i transfer ederek çözdük. En kısa zaman da bir tane golcü alacağız. Temaslarımız devam ediyor. Bir yandan transferlerle ilgilenirken diğer yandan da bol bol hazırlık maçı yaparak ligde oynayacağımız sistemi oturtmaya çalışacağız. Takımıma güveniyorum. İyi işler yapacağız” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.