Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, ayrılıyor mu ?

Samsunspor

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, şu sıralarda teknik direktör Taner Taşkın ile Nuri Asan Tesisleri'nde özel bir görüşme yapıyor. Şimdi herkes bu büyük zirveden çıkacak sonucu beklemeye başladı.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da 3-0'lık Sancak Belediyespor yenilgisi işleri karıştırdı. Oyuncu değişiklikleri sırasında kenara alınan futbolculardan Erhan Şentürk ve Canberk Dilaver'in sahadan çıkarken teknik ekibe gösterdiği tepki tribünlerinde dikkatini çekti. Sancak Belediyespor karşılaşmasında sergilenen kötü futbolun sonunda tribünler hep bir ağızdan Taner Taşkın'ı istifaya çağırdı. 

SAMSUNSPOR'DA NELER OLUYOR ? 

Maçın ardından gazetecilere konuşan Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, taraftarların istifa çağrısı için çok erken yorumunu yaparken; 'eğer bir güvensizlik hissine kapılırsam o zaman istifa ederim' sözleri sonrasında stattan ayrıldı. Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasını soğukkanlı bir şekilde takip eden Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ise maçın ardından acil olarak Nuri Asan Tesisleri'ne gitti. 

NURİ ASAN'DA BÜYÜK ZİRVE 

Teknik direktör Taner Taşkın ile özel bir görüşme yapacak Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'ın toplantının sonucuna göre takımın bundan sonraki yol haritasını da çizmiş olacak. Şimdi herkes bu büyük zirveden çıkacak sonucu beklemeye başladı. Tribünlerden sonra sosyal medyada da taraftarlar, Samsunspor teknik direktör Taner Taşkın'a büyük tepki gösteriyorlar. Bakalım Taner Hoca, bütün bu olanlardan sonra takımda kalacak mı ? 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.