Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak taraftarın tepkisi için ne dedi ? 

Samsunspor

Teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Taraftarımızdan özür dileriz. Biz onlarla barışmasını biliriz. Bir deplasman bir içeride ki Ümraniye galibiyeti onlarla tekrar barışırız.  Seyircimizi üzdüğümüz için bizlerde çok üzgünüz" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak, Gençlerbirliği karşısında sergilenen kötü futbol ve alınan beraberlikten dolayı taraftarlarından özür dilediklerini söyledi. Böyle bir sonuç ve oyun beklemediklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Altıparmak, maç içinde taraftarlarının tepkisinin ise normal olduğunu dile getirdi. Deneyimli teknik adam, maçın ardından yapılan basın toplantısında konuya ilişkin olarak şunları söyledi; 

BİZ SEYİRCİMİZLE BARIŞMASINI BİLİRİZ 

"Taraftarımızın vermiş oldugu tepkiyli normal buluyorum. Tabi biz de içeride kazanmak ve seyircimizi mutlu etmek istiyorduk. Kötü oynadık. Kötü işler yaptık ama sonucunda son dakikaya kadar mücadele ettik ve 1 puan aldık. Taraftarımızdan özür dileriz. Biz onlarla barışmasını biliriz. Bir deplasman bir içeride ki Ümraniye galibiyeti onlarla tekrar barışırız.  Seyircimizi üzdüğümüz için bizlerde çok üzgünüz". 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.