Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, teknik direktörü Markus Gisdol'la 15 Maçta 7 Galibiyet 3 Beraberlik ve 5 Mağlubiyet aldı... Samsunspor'un EN BÜYÜK TRANSFERİ 

Samsunspor

Samsunspor, Alman teknik direktörü Markus Gisdol ile adeta uçuyor. Kırmızı beyazlılar, son 3 maçında 7 puan çıkarırken; 25 puana ulaşıp sıralamada 14'ncülüğe kadar yükseldi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Alman hocası Markus Gisdol ile süper bir çıkış yakaladı. Hüseyin Eroğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen deneyimli futbol adamı, ligde 8.hafta oynanan Başakşehirspor karşılaşmasıyla takımın başında ilk maçına çıktı. O haftadan bu zamana kadar geçen 15 maçlık periyotta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi alan teknik direktör Markus Gisdol, topladığı 24 puanla takımını düşme potasının üzerinde tutmayı başardı. 

ALKIŞI HAK EDİYOR 

Samsun spor camiasınca kulübün en büyük transferi olarak gösterilen Alman teknik adamlı kırmızı beyazlı ekip son 3 maçında ise Sivasspor ve Kayserispor'u mağlup ederken; Fenerbahçe'den İstanbul'da puan almayı başaran ender kulüplerden bir tanesi olarak hafızalara kazındı. Şimdi Samsunspor, Pazartesi akşamı deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Markus Gisdol'lu kırmızı beyazlı ekibin, kalan haftalarda nasıl sonuçlar alacağı şimdiden büyük merak konusu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.