Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu:  BİZİM İÇİN  LİG YENİDEN BAŞLIYOR

Samsunspor

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Geldiğim ilk gün yaptığım toplantıda söylemiştim; bu işin tek kişilik olmadığını şehrin hep beraber tek yürek olması halinde başarıya gidebileceğimizi. Bugünde aynı şeyleri söylüyorum. Birlik olursak bu işi başarırız. Burada önemli tek bir değer var Samsunspor" dedi. 

Samsunspor Haber -Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, 11 yıl aradan sonra çıktıkları Süper Lig'de kalıcı olacaklarını söyledi. Bu umudunu hiç yitirmediğini dile getiren tecrübeli teknik adam bugün basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda konuyla ilgili şunları söyledi; Evet bizim için lig yeni başlıyor. 11 yıl aradan sonra şampiyon olarak çıktık Süper Lig'de kalıcı olmak istiyoruz. Bir senelik süreç diliminde geldiğimizde bu durumdan çok daha negatif bir durum vardı şehirde. Biz ilk gün söylemiştik ligi şampiyon olarak bitireceğimizi.  Ve sözümüzü tuttuk şampiyon olduk. 

UMUDUMU YİTİRMEDİM 

O gün yaptığım toplantıda söylemiştim; bu işin tek kişilik olmadığını şehrin hep beraber tek yürek olması halinde başarıya gidebileceğimizi. Bugünde aynı şeyleri söylüyorum. Birlik olursak bu işi başarırız. Burada önemli tek bir değer var Samsunspor. Başarısı için elimizden gelenin fazlasını yapmamız gerekiyor. Şu anda gelinen noktada sonuçlara baktığımızda evet karamsar bir tablo gibi duruyor ama bunu değiştirmek bizim elimizde. Sonuç olarak olmasa da oynanan futbol beni umutlandırıyor. Bu yüzden ben umudumu yitirmedim."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.