Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor teklif etti... Tamer hoca ne cevap verdi...

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, İstanbul'da Tamer Tuna ile bir araya geldi. Tuna'ya takımın başına geçmesi konusunda teklifte bulundu. Ancak genç teknik adam kariyer planlaması dahilinde bir yıl daha takım çalıştırma gibi bir durumunun olmadığını söyleyerek teklifi geri çevirdi.

Samsunspor Haber - Yeni sezon çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Yılport Samsunspor'da teknik direktör arayışı konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Daha önce bazı isimler ile bir araya gelen karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunan Başkan Yüksel Yıldırım'ın yine İstanbul'da Tamer Tuna ile bir araya geldi. Keyifli sohbetlerin yaşandığı görüşmede Başkan Yıldırım'ın Tuna'ya yeni sezonda takımın başına geçmesi için teklifinde bulunduğu öğrenildi. Tamer Tuna'nın ise Yıldırım'ın teklifini kariyer planlaması doğrultusunda kabul etmediği iddia edildi. 

KARİYER PLANLAMASINI ÖNE SÜRDÜ 

Tamer hocanın bu sezon Süper ve TFF Birinci Ligi'nde takım çalıştırma gibi bir düşüncesinin olmadığını kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım'a ilettiği ve Yıldırım'ın da teknik direktör Tuna'nın bu görüşünü saygıyla karşıladığı ifade edildi. Bu gelişmenin üzerine rota yeniden başka isimlere yöneldi. Samsunspor Kulübü'nün bu ay içinde mutlaka bir teknik adamla anlaşmayı planladığı ifade edildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.