Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, tartışmalı hakem kararlarıyla İstanbul deplasmanından mağlup ayrıldı ... VAR’INIZ  BATSIN 1-0

Samsunspor

Samsunspor, tartışmalı hakem ve VAR kararlarının yaşandığı Başakşehir mücadelesinden 1-0 mağlup ayrıldı. Kırmızı beyazlı ekipte 34.dakikada Marius kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Süper Lig’in 28. Hafta karşılaşmasında Samsunspor, Başakşehir'e konuk oldu. Maça iyi başlayan ve ilk dakikalarda oyunu rakip yarı sahaya yıkan kırmızı beyazlılar, bu bölümlerde Marius'la bir topu direkten döndü. Her şey güzel giderken 34.dakikada tartışmalı bir kararla Marius'u VAR'ın uyarısıyla kırmızı kartla oyundan hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy, tüm taktir haklarını ev sahibi takımdan yana kullanmaya başladı. 

TARAFLI YÖNETİM

İkili mücadelelerin hemen hemen tamamını Başakşehir lehine düdükler çalan hakem Taşkınsoy, ikinci devrede Başakşehir'in attığı golde Benito'ya faul olmasına rağmen yine VAR'ın uyarısıyla golü geçerli sayarak Samsunsporun geriye düşmesine neden oldu. Kalan bölümde 10 kişi de olsa beraberlik için rakip kaleye yüklenen kırmızı beyazlılar, aradığı beraberlik sayısını bulamadı. Karşılaşma 47.dakikada Aleksic'in golüyle 1-0 Başakşehir'in üstünlüğü ile sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.