Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor taraftarına yarın tramvay ücretsiz

Samsunspor

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın talimatıyla tramvaylar yarın 11.00 - 16.00 arasında Samsunspor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasına ücretsiz taraftar taşıyacak.

Samsunspor Haber - Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın talimatıyla tramvaylar yarın Samsunspor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasına ücretsiz taraftar taşıyacak. 11.00 - 16.00 saatleri arasında passolig kartını gösteren tüm taraftarlar, tramvaylara ücretsiz olarak binebilecekler. Bu haber kırmızı beyazlı taraftarlar arasında büyük bir sevince neden olurken; futbolseverler Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz ve SAMULAŞ Genel Müdürü Kadir Gürkan'a bu güzel uygulama için teşekkürlerini ilettiler.

PASSOLİG KARTINI GÖSTEREN UYGULAMADAN YARARLANACAK

Bu gelişmeyle yarın 11.00 - 16.00 saatleri arasında tramvaylara passolig kartlarını gösteren her taraftar ücretsiz olarak binebilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsunspor büyük bir kulüptür. Bu zor günleri çabuk atlatarak en kısa sürede layık olduğu yerlere geleceğinden şüphem yok. Taraftarlarımızın yarın takımlarına büyük destek vererek galibiyette her zaman ki gibi büyük rol oynayacağını düşünüyorum" dedi. SAMULAŞ Genel Müdürü Kadir Gürkan da, "Taraftarımızı stada en hızlı ve rahat bir şekilde ulaşmasını sağlamak adına gereken tüm önlemlerimizi aldık" dedi.

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.