Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor taraftarı tek yumruk olacak 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı taraftarlar, seslerini daha yüksek çıkartmak için  5 Şubat Cuma günü saat 16.30 da Nuri Asan Tesisleri'nde bir araya geliyor.  Art niyetli hakemlere, kirli oyunlara, bu oyunlara alet oan rakiplerine karşı tek yumruk olacak Samsunspor taraftarları, takımlarını Bandırmaspor maçına meşalelerle uğurlayacak. 

Samsunspor Haber - Samsunspor taraftar grupları, ortak bir açıklama yaptı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, seslerini daha yüksek çıkartmak için  5 Şubat Cuma günü saat 16.30 da Nuri Asan Tesisleri'nde bir araya geliyor.  Art niyetli hakemlere, kirli oyunlara, bu oyunlara alet olan rakiplerine karşı tek yumruk olacak Samsunspor taraftarları, takımlarını Bandırmaspor maçına meşalelerle uğurlayacak. Kırmızı beyazlı ekibin büyük taraftarının yaptığı o basın bildirisinde şu ifadelere yer verildi; 

TARAFTAR TAKIMININ YANINDA 

"Kalplerimiz, her saniye Samsunsporumuz için atıyor olsa da 328 gündür tribündeki yerimizde takımımızın yanında olamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Art niyetli hakemlere, kirli oyunlara, bu oyunlara alet oan rakiplerimize karşı sessiz kalmayacağımızı daha önce defalarca kez dile getirmiştik. Şimdi sesimizi daha yüksek çıkartma zamanıdır. 5 Şubat Cuma günü saat 16.30 da; Sevdamız Samsunsporumuzu tesislerden stadyuma uğurluyoruz. Hep birlikte kupalara, başarılara birlikte yürüyoruz. Meşalesini alan formasını giyen atkısını takan tüm Samsunsporlu kardeşlerimizi bu birlik ve beraberlik buluşmasına davet ediyoruz". 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.