Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor taraftarı takımına sahip çıkıyor 

Samsunspor

Samsun Valiliği tarafından başlatılan Samsunspor'a destek kampanyasına kırmızı beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Kampanyanın başlamasıyla beraber taraftarlar, gece geç saatlere kadar ATM'ler önünde kuyruk oluşturdu.

Samsunspor Haber - Samsun Valiliği, zor süreç geçiren Samsunspor'a destek olmak için yardım kampanyası başlattı. Samsun Valiliği'nden yapılan açıklama sonrasında kırmızı beyazlı taraftarlar adeta seferberlik ilan etti. Organizasyonun başladığı ilk andan itibaren ATM'lere akın eden Samsunsporlu taraftarlar, takımlarına destek olmak için adeta yarış içine girdi. Ekonomik güçleri doğrultusunda kırmızı beyazlı ekibe destek olmak isteyen taraftarlar, en kısa sürede hedeflenen rakama ulaşacaklarına inanıyor.

BİZ BÜYÜK BİR CAMİAYIZ

Samsunsporlu taraftarlar, iş adamları, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşlarından da takımlarına destek olmalarını istiyor. Kampanya sürecinde herkesin imkanı doğrultusunda kulübe ufakta olsa destek olmalarının Samsunspor'u hayatta tutacağına inandıklarını dile getiren kırmızı beyazlı taraftarlar, "Biz büyük bir camiayız. Bu zor günleri de aşmasını biliriz. Yarın yapacağımız ve binlerin katılacağını düşündüğümüz yürüyüş sonrasında bazı şeylerin değişeceğine inanıyoruz. Şimdi değilse ne zaman" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.