Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor taraftarı soruyor... TRANSFERLERİ KİM YAPTI

Samsunspor

Sezona büyük umutlarla başlayan ancak şu ana kadar geçen 3 maçta alınan kötü sonuçların ardından kırmızı beyazlı ekipte sezon başında yapılan transferler büyük tartışma konusu oldu.

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'e 11 yıl aradan sonra yükselen Samsunspor'da işler kötü gidiyor. Sezona büyük umutlarla başlayan ancak şu ana kadar geçen 3 maçta alınan kötü sonuçların ardından kırmızı beyazlı ekipte sezon başında yapılan transferler büyük tartışma konusu oldu.

SORUMLUSU KİM ?

Lig'de istikrarsız bir görüntü sergileyen Samsunspor sezona Sivasspor beraberliği ile başladı. Sonrasında Fenerbahçe'ye 2-0 ve son olarak Kayserispor deplasmanında sahadan 2-1'lik skorla mağlup ayrılan kırmızı beyazlı ekipte taraftar, Başkan Yüksel Yıldırım'a soruyor; bu transferleri kim yaptı ? 

BURASI SAMSUNSPOR 

Kayserispor karşılaşması sonrasında sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan Başkan Yüksel Yıldırım ve teknik direktör Hüseyin Eroğlu'na yönelik taraftar; "Kadro mühendisliğiyle ilgili sorunlar var. Burası Samsunspor! Oyuncu kalitesinin daha yüksek, rekabet ortamının daha fazla olması lazım" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.