Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor taraftarı Sarıyer maçından galibiyet bekliyor 

Samsunspor

Samsunspor taraftarı, Sarıyer karşılaşmasında takımından kesinlikle 3 puan bekliyor. Kırmızı beyazlı taraftarlar, ‘üç değil tek ihtimalli bir maç oynayacağız’ diyerek Sarıyer karşılaşmasının önemini dile getiriyor. 

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, Pazar günü Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanacak Sarıyer karşılaşmasının tek ihtimalli bir maç olmasını istiyor. İstanbul’da Pazar günü oynanacak müsabaka da  tribünlerdeki yerlerini alacaklarını duyuran kırmızı beyazlı taraftarlar, “Futbol müsabakaları 3 ihtimalli bir oyundur. Ancak bu karşılaşma tek ihtimali galibiyet olan bir müsabakadır” düşüncesindeler. 

DÖNÜM MAÇI OYNAYACAK

Zirveyi yakından ilgilendiren kritik 90 dakikada Yılport Samsunspor, Pazar günü oynayacağı müsabakada eğer rakibini mağlup ederse 4 olan puan farkını yeniden 1’e indirmiş olacak ki; bu durum kırmızı beyazlı ekibin ilk devreyi lider bitirme şansının yüksek olması anlamına geliyor. Aksi takdirde ise aradaki puan farkı bir anda 7’ye yükselmiş olacak ki; bu durumda kırmızı beyazlı ekibin devreyi lider kapama şansı oldukça düşecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.