Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor taraftarı, Sancaktepe maçında rekor kıracak

Samsunspor

Sezonun açılış maçında 18 bin taraftarla lige iyi bir başlangıç yapan Samsunspor taraftarı, Pazar akşamı oynanacak Sancaktepe karşılaşmasında hedefini 30 bin olarak belirledi.

Samsunspor Haber - Samsunspor taraftarı, Pazar akşamı saat 19.00 da oynanacak Sancaktepe karşılaşmasında rekor kırmak istiyor. Bu konuda haftanın ilk gününden itibaren seferberlik başlatan kırmızı beyazlılar, Pazar günü için herkesi 19 Mayıs Stadı'na davet ediyor. İlk hafta oynanan Amedspor maçında 18 bin taraftar sayısına ulaşan Samsunsporlu futbolseverler, Sancaktepe karşılaşmasında rekor denemesi yapmaya hazırlanıyor.

SAMSUN BUNU DA BAŞARIR

Bu maçta en az 30 bin seyirci hedefleyen kırmızı beyazlı taraftarlar, sosyal medya üzerinden 19 Mayıs Stadı'nı doldurmak için sürekli çağrılarda bulunuyor. 16 Eylül Pazar akşamı saat 19.00 da oynanacak zorlu puan mücadelesinde herkesi Samsunspor’un yanında olmaya davet eden kırmızı beyazlı taraftarlar, “Başarı birlik ve beraberlikle gelecektir. Futbolcularımıza destek olmak için Pazar günü tüm Samsun’u 19 Mayıs Stadı’na bekliyoruz” dediler.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.