Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor taraftarı  Sakarya'ya göç ediyor

Samsunspor

Sakarya sokaklarını kırmızı beyazlı renklerle donatan Samsunspor taraftarı, takımlarının bu akşam ki zorlu 90 dakikadan galibiyetle ayrılacağına tam olarak inanıyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor taraftarı, Sakarya'ya göç ediyor. Samsun başta olmak üzere İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara ve daha çok ilden Sakarya'ya giden kırmızı beyazlı taraftarlar, takımlarına destek olabilmek için bu akşam Atatürk Stadı'nda tribünde olacaklar. Sakarya sokaklarını kırmızı beyazlı renklerle donatan Samsunspor taraftarı, takımlarının bu akşam ki zorlu 90 dakikadan galibiyetle ayrılacağına tam olarak inanıyor. 

NEFESLER TUTULDU 

Sabahın erken saatlerinde yola çıkan binlerce Samsunspor taraftarı, tribünden 90 dakika boyuncu hiç susmadan takımlarına yalnız olmadıklarını bir kez daha gösterecek. Kırmızı beyazlı ekibinde Sakaryaspor karşısında sergileyeceği futbol ve alacağı güzel sonuçla taraftarlarını mutlu etmek için and içtiği haberleri camiada yüzleri güldürdü. İkinci Lig Beyaz Grup'ta bu akşam oynanacak Sakaryaspor - Yılport Samsunspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Kırmızı beyalılar bu maçı kazanarak devreyi lider bitirmek istiyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.