Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor taraftarı futbolculara seslendi

Samsunspor

Hacettepe deplasmanında sahada adeta yürüyecek güçleri olmayan Yılport Samsunsporlu futbolculara taraftarlar, sosyal medya üzerinden seslendi. Kırmızı beyazlı taraftarlar, takıma ‘Sen şampiyonsun kendine gel’, ‘Sizleri ancak play oof’lardan Birinci Lig’e yükseldiğinizde affederiz’ mesajları yolladılar. 

Samsunspor Haber – Tarihi başarılarla dolu Yılport Samsunspor, İkinci Lig Beyaz Grup’ta matematiksel olarak hala direkt olarak gruptan çıkma şansı bulunmasına rağmen; final maçlarında ki inanılmaz kötü futbol ve mücadelesi ile taraftarlarını şoka uğrattı. Bir anda hızlı irtifa kaybeden kırmızı beyazlı ekip, 31.hafta sonunda Kastamonuspor (67), Keçiören (67) ve Sakaryaspor’un (65) gerisine düştü. 

REZİL BİR GÖRÜNTÜ 

Keçiörengücü ve Sarıyer gibi final iki maçtan sadece 2 puan çıkarabilen Yılport Samsunspor, son Hacettepe deplasmanında ise adeta tel tel döküldü. Sanki tehdit edilerek sahaya çıkmışcasına bir görüntü sergileyen kırmızı beyazlı oyuncular, yine önde oldukları bir maçtan son dakika golüyle 2-2 beraberlikle ayrıldılar. Büyük Samsunspor taraftarı ise maç sonunda sosyal medyadan futbolcu ve teknik ekibi adeta topa tuttu. 

NASIL BİR HAMLE GELECEK ?

Kırmızı beyazlı taraftarlar, sosyal medyadan play off’lardan Birinci Lig’e yükselmeleri durumunda oyuncuları affedebileceklerini yazdılar. Şimdilerde herkes kalan son 3 haftada kırmızı beyazlı ekibin play oflar için ne tür bir tedbir alacağına odaklandı. Bakalım önümüzdeki günlerde hem yönetsel hem de takımsal olarak Başkan İsmail Uyanık ve kurmayları nasıl bir hamle yapacaklar. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.