Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor taraftarı Afrin sınırına gidiyor

Samsunspor

Kırmızı beyazlı taraftarlar, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiğe destek vermek için Afrin sınırına gidecek. Cumartesi gecesi yapılması planlanan organizasyona daha şimdiden büyük bir ilgi var.

Samsunspor Haber - Samsunsporlu taraftarlardan örnek bir davranış daha. Kırmızı beyazlı taraftarlar, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiğe destek vermek için Hatay’a gidecek. Cumartesi gecesi yapılması planlanan organizasyona büyük bir ilgi var. Şehzadeler tribün gurubu başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Yavuz Kambur, "Samsunspor taraftar grupları olarak mehmetçiğimize destek olmak ve moral vermek için Afrin sınırına gidiyoruz" dedi.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Kambur, "Bu anlamlı deplasmanımıza herkesin duyarlı olacağını biliyor ve destek olmasını beklemiyoruz zaten elinden gelenin fazlasını bu milletin yapacağını biliyoruz. Yüreği imanla dolu olan ordumuz savaşın kartalı, barışın güvercinidir. Biz barış için savaşan bir milletiz. Topraklarımıza göz dikmiş düşmanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Ordumuzda bu iman, bu yürek, bu inanç, bu millet arkasında olduğu sürece düşman her zaman mağlup olacaktır" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.