Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, Süper Lig'den 4 oyuncuyu kadrosuna katacak... Forma giyen isimler transfer edilecek 

Samsunspor

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Biz transfer yapmak için transfer yapmak istemiyoruz. Eksik bölgelerimizi biliyor ve ona göre hareket ediyoruz. Süper Lig'den yapılacak transferlerimiz var. 12 Ocak tarihini bekliyoruz, gelecek oyuncular takımlarında forma giyen isimler. 4 transfer yapmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Samsunspor Haber - Türkiye’de ikinci transfer ve tescil dönemi 12 Ocak 2023 tarihinde başlayıp, 8 Şubat 2023 tarihinde sona erecek. Takımlar bu süreçte kadrolarını güçlendirmek için adımlarını atacaklar. Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da eksik bölgeleri belirlediklerini ve gerekli transferleri yapacaklarını söyledi. Eroğlu, "Biz transfer yapmak için transfer yapmak istemiyoruz. Eksik bölgelerimizi biliyor ve ona göre hareket ediyoruz. Süper Lig'den yapılacak transferlerimiz var. 12 Ocak tarihini bekliyoruz, gelecek oyuncular takımlarında forma giyen isimler. 4 transfer yapmayı planlıyoruz." ifadelerini kullandı. 

ANTALYA'DA ÇALIŞIYORLAR 

Katıldığı bir programda kırmızı beyazlı camiaya seslenen teknik direktör Eroğlu, "Antalyaspor-Fenerbahçe maçını izledim. Tribünlerin doluluk oranı güzel bir görüntüydü. Bizlerde Altay ile oynayacağımız karşılaşmada stadı dolduralım. Eğer biz  şampiyon olacaksak taraftarımızın desteği ile olacağız. Ne kadar şampiyonluğu istediğimizi gelin herkese gösterelim" dedi. Öte yandan devre arası hazırlık kampı için Antalya'da bulunan kırmızı beyazlı ekipte, oyuncuların istekli ve hırslı çalışmaları teknik ekibi başlayacak ikinci devre öncesinde son derece mutlu ediyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.