Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor stat anonsçusunun  görevine son verildi

Samsunspor

Heyecanın arttığı bölümlerde tribünleri daha da coşturmak ve desteği bir doz daha artırmak için stat anonsçusunun bir anlık dalgınlığıyla hopörlerden 'SARI' diye seslenmesi dikkatli taraftarların bir anda öfkesine sebep oldu. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un cumartesi akşamı sahasında oynadığı ve 2 - 2 sona eren Manisa Futbol Kulübü karşılaşmasına damga vuran olaylardan biri de taraftarların büyük tepkisini çeken 'SARI' anonsuydu. Büyük stres ve gergin geçen mücadelede 2-0 geriye düşen Samsunspor, taraftarınında desteğiyle skoru lehine çevirmek için sahada çabalıyordu. 

'SARI' ANONSU İŞİNDEN ETTİ 

Heyecanın arttığı bölümlerde tribünleri daha da coşturmak ve desteği bir doz daha artırmak için stat anonsçusunun bir anlık dalgınlığıyla hopörlerden 'SARI'  anonsu dikkatli taraftarların bir anda öfkesine sebep oldu. 

TARAFTARDAN BÜYÜK TEPKİ 

Hatasını anlayan ve hemen 'SARI'nın peşine 'KIRMIZI' diyerek hatasını düzeltmeye çalışan anonsçuya maç sonunda sosyal medyadan büyük tepki yağdı. Yönetimde gelen çığ gibi tepkilerin ardından anonsçunun savunmasını istedi. Yapılan değerlendirmelerin ardından stat anonscusunun işine son verildiği iddia edildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.