Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor sil baştan 

Samsunspor

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yılport Samsunspor'un Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, teknik ekip ile birlikte scouting ve kadroda yeniden yapılanmaya gideceklerini söyledi.

Samsunspor Haber - Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yılport Samsunspor'un Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, twitter'dan yine gündem yaratacak bir paylaşım yaptı. Yıldırım, teknik ekip ile birlikte scouting ve kadroda yeniden yapılanmaya gideceklerini söyledi.  Yönetim kurulu olarak bu konularda yoğun bir mesai harcadıklarını dile getiren Yıldırım, twitter’dan şunları yazdı: 

İŞTE O MESAJ

‘Yılport Samsunspor Kulübümüçün gelecek ezon tekrar Spor Toto 2.Lig’de mücadele edecek olmasının ardından, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş Yönetimi olarak teknik ekipte scoutingde ve kadroda yeniden yapılanma için çalışmalara başladık. Amaç Şampiyon Samsunspor’u yaratmak’. 

YOĞUN BİR HAFTA OLACAK

Yıldırım’ın bu mesajı spor kamuoyunda teknik direktör İsmet Taşdemir ile yolların ayrılacağı algısı yarattı. Bu hafta içinde Samsun’da bir araya gelecek yönetim kurulunun önceliğinin teknik direktör olduğu öğrenildi. Daha sonra ise diğer konulurda soru işaretlerini ortadan kaldırmayı amaçlayan kırmızı beyazlı ekibin, sezon hazırlıklarına sorunsuz olarak başlamak istediği ifade edildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.