Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor sezona Gümüşhane’de  ‘merhaba’  diyecek

Samsunspor

Yeni sezona yepyeni umutlarla başlayacak kırmızı beyazlı ekip teknik direktör İrfan Buz ile anlaşarak şampiyonlukta ki iddiasını da bir kez daha net bir şekilde ortaya koymuştu oldu. Sonrasında yapılan nokta transferlerle kadrosunu daha da güçlendiren Samsunspor’da geri sayım başladı.

Samsunspor Haber – Samsunspor , 2019 – 2020 futbol sezonuna Gümüşhanespor deplasmanında ‘merhaba’ diyecek. Yeni sezona yepyeni umutlarla başlayacak kırmızı beyazlı ekip teknik direktör İrfan Buz ile anlaşarak şampiyonlukta ki iddiasını da bir kez daha net bir şekilde ortaya koymuştu oldu. Sonrasında yapılan nokta transferlerle kadrosunu daha da güçlendiren Samsunspor’da geri sayım başladı. 

GERİ SAYIM BAŞLADI

1 Eylül Pazar günü Gümüşhanespor deplasmanında oynanacak zorlu müsabaka ile sezona giriş yapacak kırmızı beyazlı ekipte hedef mutlak galibiyet. Yarından itibaren Gümüşhanespor maçı için yeniden bir araya gelecek Samsunspor, yoğun bir hazırlık döneminin ardından Gümüşhane’ye gidecek. Kırmızı beyazlı taraftarlar, takımlarından bu sezon başarılı sonuçların yanı sıra göze hoş gelen futbol bekliyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.