Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor scouting ekibi Genk Kulübünde

Samsunspor

Genk takımının altyapI direktörü Roland Breugelmans ile genç oyuncu gelişimi ve scouting üzerine bilgi alış verişinde bulunan Yılport Samsunspor scouting ekibi, kulübün altyapı tesislerini gezdikten sonra Genk - Slavia Prag arasında oynanan UEFA Avrupa ligi maçını izledi. 

Bir süredir Almanya'da Türk futbolcuları yakın takibe alan Yılport Samsunspor´un Celil Sağır, Adnan Güngör ve Hüseyin Çayır'dan oluşan scouting ekibi, önceki gün Geng Kulübü'nü ziyaret için  Belçika'ya gitti. Burada kulübün altyapı direktörü Roland Breugelmans tarafından karşılanan Samsunspor kafilesine büyük ilgi vardı. Genk Kulübü'nün özellikle altyapısıyla ilgili Kulüp Direktörü Breugelmans'tan bilgiler alan scouting ekibi burada bol bol notlar aldı. 

RAPOR HAZIRLANIYOR 

Altyapıyla ilgili çalışmalarını tamamlayan Yılport Samsunspor scouting ekibi daha sonra kulübün davetlisi  Geng - Slavia Prag arasında oynanan UEFA Avrupa ligi maçını izledi. Bir dönem kırmızı beyazlı ekibin kaptanlığını da yapan Almanya'da yaşayan Turgay Gölbaşı'nın da yer aldığı Samsunspor kafilesi, yeniden Almanya'ya döndü. Scouting ekibinin hafta sonu Samsun'da olacağı açıklandı. Ekip döner dönmez hazırlayacağı raporu Samsunspor yönetim kuruluna sunacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.