Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor scout ekibi Antalya'da üs kuruyor

Samsunspor

Yılport Samsunspor’da yapılan başarılı transferlerin altında imzaları bulunan Emin Kar, Serkan Aykut ve Celil Sağır Antalya yolcusu. Üç ismin yarın ki Menemen Belediyespor karşılaşmasını izledikten sonra transfer çalışmalarının bir bölümünü buradan yöneteceği öğrenildi. 

Yılport Samsunspor’un scout ekibi Antalya yolcusu. Sezon başından bu yana yapılan başarılı transferlerin altına imza atan Emin Kar, Serkan Aykut ve Celil Sağır’ın yarın Antalya’da oynanacak Menemen Belediyespor karşılaşmasını da izleyeceği öğrenildi. Bir süre burada takımla beraber kalacak olan scout ekibinin transfer çalışmalarını bir süreliğine buradan yürüteceği öğrenildi. 

ANTALYA’DA ÜS KURUYORLAR 

Antalya’da kamp yapan birçok takımın oynayacağı hazırlık maçlarını da takip etme şansını yakalayacak olan kırmızı beyazlı ekibin scout ekibi, belli aralıklarla teknik direktör Taner Taşkın ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi de yapacak. Yılport Samsunspor’un scout ekibinin takımla beraber ikinci devrenin ilk maçı olan AMEDspor maçı için Diyarbakır’a da gideceği ifade edildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.