Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Saso Fornezzi'ye talip oldu 

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un tecrübeli file bekçisi Saso Fornezzi'ye teklif gönderdi. Sloven eldivenin Samsunspor'un teklifine cevabı bekleniyor.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da transfer çalışmaları dört koldan devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, Antalyaspor forması giyen Saso Fornezzi ile temasa geçti. Oyuncunun menajeri aracılığıyla Sloven kaleciye teklif sunan kırmızı beyazlılar, cevap bekliyor. Fornezzi ile Birinci Lig takımlarından Giresunsporu'nda ilgilendiği açıklandı. 


TECRÜBELİ BİR İSİM 

Bir an önce kaleci sorununu çözmek için hızlı hareket eden Samsunspor'da bu transferin bir iki güne kadar netleşmesi bekleniyor. Kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Transferde yoğun bir dönem geçiriyoruz. Samsunspor'un kimliğine uygun oyuncular alarak bu kritik süreci tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

 
BU SEZON 15 MAÇA ÇIKTI 

Antalyaspor formasıyla bu sezon 15 müsabakaya çıkan 34 yaşındaki Slovenyalı kaleci, 1.92 boyunda. Oynadığı müsabakalarda sergilediği başarılı performansıyla kalesinde güven veren bir isim olan tecrübeli kalecinin, transferinin gerçekleşmesi halinde Samsunspor'un kalesinde büyük bir rekabette yaşanacak. 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.