Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor saldırdı, Giresun 'Çanakkale geçilmez'i oynadı... Bu hakemlerle  lig bitmez 0-2

Samsunspor

Karşılaşmanın genelinde topla daha çok oynayan, rakip Giresunspor kalesinde birçok pozisyon bulan Samsunspor'du, maçı kazanan konuk takım oldu. Hakem Ümit Öztürk'ün art niyetli bir yönetim sergilediği maçta Kerem ve İlyas kırmızı kart gördü. Konuk takımın uzatmalarda 2 gol buldu ve galibiyete uzandı. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde haftanın en önemli maçında Yılport Samsunspor, sahasında Giresunspor'u konuk etti. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maça iki takım kontrollü başladıysada; ilerleyen sürede oyunun hakimiyetini eline alan ve oyunu rakip yarı sahaya yıkan taraf Samsunspor oldu. Konuk takım yarı sahasında iyi kapanarak kırmızı beyazlı ekibe boş alan vermedi. Yılport Samsunspor, galibiyet için kanatlardan Giresun kalesini yokladı ancak öne geçecek golü bulamadı. 

KEREM VE İLYAS KIRMIZI KART 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de ilk yarıda olduğu gibi atak bir oyun sergileyen kırmızı beyazlılar, yine Yasin Öztekin ve Hamroun ile etkili olmaya çalıştı. Rakibin kapanan savunmasını kanatlardan açmaya çalışan Samsunspor, oyuna sonradan giren İlyas ile ortadan da delmeye gayret etti. Karşılaşmanın 74'ncü dakikasında Kerem Can ve 80'de İlyas direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Sahada eksik kaldığı bölümlerde oyundan düşen kırmızı beyazlılar, art arda yediği gollerle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.