Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor rakip tanımıyor... ŞAMPİYONLUK GELİYOR 

Samsunspor

Samsunspor'un liderlik keyfi devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, Ankara deplasmanında Gençlerbirliği'ni tek golle geçti ve yenilmemezlik serisini 17 maça çıkarmış oldu. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un önlemez yükselişi devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, Ankara deplasmanında Gençlerbirliği'ni ilk devrede Tanque'nin muhteşem frikik golüyle devirdi. Başkent'ten galibiyetle ayrılan Samsunspor ligde puanını 54'e yükseltirken haftayı bay olarak geçen en yakın rakibi Eyüpspor'a 4 puan da fark atmış oldu. Kırmızı beyazlılar, 17 maçlık yenilmemezlik serisinde 11 galibiyet 6 beraberlik aldı. 

MÜTHİŞ SERİ

25 maçta rakip fileleri 46 kez sarsarak ligin en fazla gol atan takımı olan Samsunspor, ayrıca ligin en çok asist yapan (34 asist), en çok başarılı atak aksiyonu gerçekleştiren (659 atak başarılı aksiyonu), en çok kafa golü atan (8 kafa golü), en çok şut çeken (361 şut), en fazla isabetli şut çeken (156 isabetli şut), en çok korner kullanan (137 korner), en çok isabetli korner kullanan (71 isabetli korner), en fazla kilit pas atan (204 kilit pas) ve ceza sahasına en çok isabetli orta yapan takımı (357 isabetli orta) oldu. Öte yandan kırmızı beyazlılar, atak aksiyonu, gol beklentisi, şutla biten ataklar, golle sonuçlanan atakların süresi ve isabetli kilit paslar istatistiğinde de ligin zirvesinde yer aldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.