Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor pes etmedi 0-0

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Altınordu karşısında oyunun büyük bir bölümünü 9 kişi oynamasına rağmen sahadan puanla ayrılmayı başardı. Samsunspor'da Gökhan ve Nadir kırmızı kart görerek takımlarını eksik bıraktı. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde 26.haftanın kapanış maçı bu akşam İzmir'de Altınordu ile Yılport Samsunspor arasında oynanıyor. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'ndaki karşılaşmaya iki takımda kontrolü başladı. İlerleyen sürede rakip yarı sahada daha fazla gözüken Samsunspor, galibiyet golü aradığı dakikalarda Gökhan Alsan'ın ucuz kırmızı kartıyla sahada 10 kişi kaldı. 24.dakikadan itibaren bir eksikle sahada mücadele eden kırmızı beyazlılar, ilk 45 dakikayı golsüz beraberlikle tamamladı. 

GÖKHAN VE NADİR ŞOK ETTİ 

Karşılaşmanın ikinci devresi sağanak yağmur altında oynandı. Bir kişi eksik olmasına reğmen rakibiyle başa baş bir oyun ortaya koyan kırmızı beyazlılar, bu yarıda da kontraataklarla Altınordu kalesinde ciddi pozisyonlar üretti. Oyuna sonradan giren Nadir Çiftçi, hakeme küfür edince direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Kalan 20 dakikayı 9 kişi oynamak zorunda kalan kırmızı beyazlılar, buna rağmen kalesini iyi savundu ve zorlu müsabakadan puanla ayrılmayı başardı. (0-0) 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.