Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, Pendikspor maçıyla yeni sezonda ilk kez taraftarının huzuruna çıkacak

Samsunspor

Kendi evinde son maçını geçtiğimiz sezon 13 Mayıs 2019 Pazartesi akşamı play-off yarı final  maçında Sakaryaspor ile oynayan kırmızı beyazlılar, 118 gün sonra taraftarıyla buluşuyor. Samsunsporlu taraftarlar, Pazar akşamını büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. 

Samsunspor Haber - Sezona geçtiğimiz hafta Gümüşhane deplasmanıyla 'merhaba' diyen Samsunspor'da hasret sona eriyor. Pazar akşamı Pendikspor ile oynanacak müsabakayla bu sezon ilk kez taraftarı önüne çıkacak kırmızı beyazlı ekipte hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı. Tam olarak 118 gün sonra yenilenmiş kadrosuyla taraftarının huzuruna çıkacak Samsunspor'da hedef şampiyonluk. 

GERİ SAYIM BAŞLADI

Takımlarını yeni sezonda ilk kez canlı olarak izleme şansını yakalayacak kırmızı beyazlı taraftarlar, uzun bilet kuyrukları oluştururken; Samsun 19 Mayıs Stadı'nda Pazar akşamı oynanacak Pendikspor karşılaşmasında 25 bin taraftar hedefleniyor. Teknik direktör İrfan Buz, hafta içinde yapılan basın toplantısında taraftarlarının kendileri için çok önemli olduğunu ve tribünlerin tamamını doldurmalarını istedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.