Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor-Pendikspor maçı ne zaman, hangi kanalda? 

Samsunspor

Samsunspor-Pendikspor maçının yaklaşması ile birlikte futbol severler maçı ne zaman hangi kanalda olduğunu araştırmaya başladı. Kırmızı beyazlılar, Pazar akşamı saat 19.00 da oynayacağı Pendikspor ile oynayacağı müsabaka ile bu sezon ilk kez taraftaranın önüne çıkacak. Canlı yayını bulunmayan müsabakayı en az 25 bin taraftarın takip etmesi  tahmin ediliyor. 

Samsunspor Haber – Samsunspor’un 2019-2020 sezonunda maç yayını olmayacak. Pazar akşamı sahasında oynayacağı Pendikspor karşılaşmasıyla bu sezon ilk kez taraftarının huzuruna çıkacak kırmızı beyazlı ekip, lige fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Gümüşhanespor’u deplasmanda 40 dakika 9 kişi oynadığı maçta 2-0 mağlup eden kırmızı beyazlı ekibin ikinci haftada ki rakibi Pendikspor. 

BAHANE YOK HERKES MAÇA 

Yayını bulunmayan bu maç öncesinde yönetimden sürekli erken bilet uyarısı yapılıyor. Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Çepni, taraftarların biletlerini maç gününe bırakmamalarını istedi. Şu ana kadar kombineler hariç 6 bin civarında bilet satılırken; bu rakamın maç saatinde kombinelerle beraber 25 bini bulması hedefleniyor. Samsunspor, Pendikspor ile Pazar akşamı saat 19’da karşı karşıya gelecek. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.