Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor-Pendikspor maçı bu akşam 19.00'da 19 Mayıs Stadı'nda! Haydi Samsun maça

Samsunspor

Samsunspor, ligin ikinci haftasında sahasında Pendikspor'u konuk ediyor. 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00 da başlayacak müsabakada kırmızı beyazlı ekipte, tek hedef 3 puan. 

Samsunspor Haber - Sezona Gümühanespor deplasmanında kazanarak başlayan Samsunspor'da hedef Pendikspor. Ligin ikinci haftasında sahasında oynayacağı zorlu müsabaka ile taraftarıyla buluşacak kırmızı beyazlı ekipte, hazırlıklar tamamlandı. Dün akşam maçın oynanacağı statda hafif tempoda bir antrenmanla Pendikspor maçının hazırlıklarının tamamlayan kırmızı beyazlı ekipte, kart cezalıları Caner Arıcı ve Ferhat Çulcuoğlu bu akşam ki müsabakada forma giyemeyecekler. 

MAÇ YAYINI BULUNMUYOR

Kırmızı beyazlı taraftarların büyük ilgi gösterdiği bu akşam ki müsabakayı ortalama 25 bin futbolseverin takip etmesi bekleniyor. 118 günlük bir aradan sonra ilk kez yenilenmiş kadrosu ile sahada taraftarının huzurunda olacak Samsunspor, seyircisine güzel futbolla beraber 3 puan hediye etmek istiyor. Samsunsporlu futbolseverlerde takımlarını bu akşam ki müsabakada yalnız bırakmamak için biletleri hızla tüketmeye devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekibin bu akşam ki maçının canlı yayını bulunmuyor.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.