Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor-Pendikspor maç sonucu: Samsunspor 2 Pendikspor 0

Samsunspor

Samsunspor, karşısında 10 kişi ile savunma yapan ve her pozisyon sonrasında yerde kalan rakip kaleci Mehmet'e rağmen sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı. Kırmızı beyazlı ekibe 3 puanı getiren goller İlyas Kubilay ve Bahattin Köse'den geldi. 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluğun en güçlü adayı Samsunspor, kazanmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, Gümüşhanespor'dan sonra bu akşam saha ve seyircisi önünde Pendikspor'u mağlup etti. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan kırmızı beyazlılar, taraftarının desteği altında ilk bölümlerde oyunun kontrolünü eline geçirdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede galibiyet golü arayan Samsunspor'u durdurmak isteyen Pendiksporlu oyuncular, yerden kalkmak bilmediler. 

GOLLER GELDİ 

İlk 45 dakikada neredeyse top oyunda 15 -20 dakika kaldı. Özellikle rakip kaleci Mehmet Cinpir'in her pozisyon sonrasında yere yatarak sakatlık aldatmasına hakem son dakikalarda 'dur' dedi ve sarı kartla cezalandırdı. Karşılaşmanın ilk yarısında gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık sonuçla gitti. Maçın ikinci devresine ilk yarya oranla daha agrasif ve hücum yönü güçlü başlayan Samsunspor, kilidi yine yıldız oyuncusu İlyas Kubilay ile açtı. (1-0) Maçın sonlarına doğru Bahattin Köse ile Samsunspor sahadan 2-0 galip ayrıldı. 

STAT: 19 Mayıs Stadyumu
HAKEMLER: Mustafa Aydın, Serdar Soydan, Abdülhamit Söyler
YILPORT SAMSUNSPOR: Nurullah, Enes İslam, Aytaç, Yalçın, Gökhan Meral, Samed Hakan Kılıç, Guido (Dk. 76 Ramazan), Samet Asatekin (Dk. 60 Ahmethan), Gökhan Alsan, Kubilay, Atabey (Dk. 65 Bahattin)
PENDİKSPOR: Mehmet Cinpir, Süheyl, Erdinç, Berk, Ahmet Yazar (Dk. 75 Mehmet Zahit), Ömer Can, Fatih, Oktay, Ozan, Bekir (Dk. 67 Gökhan Sürücü), Mahmut Caner
GOLLER: Dk. 81 İlyas Kubilay Yavuz, Dk. 90 Bahattin (Yılport Samsunspor)
SARI KARTLAR: Fatih, Mehmet Cinpir, Oktay, Berk (Pendikspor), Ramazan Çevik (Yılport Samsunspor)
 
Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.