Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor neden akşam maçı oynamıyor?

Samsunspor

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, “Maç saatlerini Türkiye Futbol Federasyonu sezon başında organize ediyor. Sakaryaspor’u bize örnek gösteriyorlar. Onlar her maçını karşı rakip ile uzlaşarak kendi istediği saatlere aldırıyor” dedi. 

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Sakaryaspor’u örnek gösteren taraftarların ‘maçlar akşam neden oynanmıyor’ sorusuna cevap verdi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Uyanık konuyla ilgili olarak şunları söyledi, “Maç saatlerini Türkiye Futbol Federasyonu sezon başında organize ediyor. Sakaryaspor’u bize örnek gösteriyorlar. Onlar her maçını karşı rakip ile uzlaşarak kendi istediği saatlere aldırıyor. 

DOĞRU YA DA YANLIŞ BİZİM KARARIMIZ BUDUR 


Sezon başı sorduklarında bizde kış aylarında öğlenleri oynayalım dedik. Doğru ya da yanlış böyle bir karar aldık. Bizimle oynayan rakip takımlar maç akşam ise bir gece burada kalmak zorunda oluyor. Biz bu konuda elimizden geleni yapıyoruz, elimizden gelende budur. Türkiye Futbol Federasyonu’nun çizdiği budur. Koskoca stadyumumuz, ücretsiz bir şekilde ulaşım sağlayan tramvay, küfürsüz rahat maç izlenmesi için güvenlik güçlerimiz var. Samsunspor taraftarı tüm bunlara rağmen gelir gelmez kendi kararlarıdır” 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.