Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor moralli başladı 

Samsunspor

Haftayı Tuzlaspor galibiyetiyle kapayan Yılport Samsunspor'da hafta sonu oynanacak Balıkesirspor maçı hazırlıkları start aldı. 

Samsunspor Haber  – Spor Toto Birinci Ligi'nde haftayı İstanbul deplasmanında kazandığı Tuzlaspor galibiyetiyle sonlandıran Yılport Samsunspor'da hafta sonu oynanacak Balıkesirspor maçı hazırlıkları start aldı. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman hareketlilik ile ısınmayla başladı. Dayanıklılık koşusu ve 5’e 2 top kapma ile süren antrenman 9’a 9 kalecili oyunun ardından sona erdi.

KEYİFLER YERİNDE 

Antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncuların istekli ve neşeli görüntüleri dikkatlerden kaçmadı Bu arada idman öncesi genç futbolculardan Batuhan Kazancı’ya takım oyuncuları doğum günü sürprizi yaptı. Antrenman sahasında yapılan kutlamada teknik heyet ve futbolcular genç futbolcunun yeni yaşını tebrik etti. Batuhan Kazancı, doğum günü pastasını Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın elinden yedi. Samsunspor, Balıkesirspor maçı için hazırlıklarına bugünde devam edecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.