Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Menemen Belediyespor ile Karşılaşacak

Samsunspor

Devre arası hazırlık kampını Antalya’da sürdüren Yılport Samsunspor, Cumartesi günü TFF İkinci Lig Kırmızı Grup takımlarından Menemen Belediyespor ile karşılaşıyor. 

TFF İkinci Lig Beyaz Grup’ta gözünü şampiyonluğa diken Yılport Samsunspor, yarın (Cumartesi) Antalya’da üçüncü hazırlık maçını kırmızı grup takımlarından Menemen Belediyespor ile oynayacak. Saat 13.00 da oynanacak müsabaka kesin olmamakla beraber kulübün medya birimi tarafından canlı olarak yayınlanacak. 

ÜÇÜNCÜ MAÇ

Devre arası hazırlık çalışmaları kapsamında Antalya’da bulunan kırmızı beyazlı ekip, hatırlanacağı üzere burada oynadığı ilk iki maçında önce TFF Birinci Lig takımlarından Ümraniyespor’u sonrasında yine aynı ligde şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılan Gençlerbirliği’ni mağlup ederek rakiplerine adeta gözdağı vermişti. 

İKİ FARKLI KADRO 

Bu iki müsabakada olduğu gibi Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın’ın yarın ki müsabakada da takımını her iki yarıda farklı kadrolarla sahaya çıkarması bekleniyor. Herkesin büyük merakla beklediği Abdülkadir Özgen’in Menemen Belediyespor karşılaşmasında ilk kez kırmızı beyazlı formayı da giymesi bekleniyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.