Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Mathias Coureur ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Samsunspor

Yılport Samsunspor, Bulgaristan Ligi takımlarından Cherno More Varna forması giyen Mathias Coureur ile 1,5 yıllığına anlaşmaya vardı.

Samsunspor Haber -  Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve bu yolda ilerleyen Yılport Samsunspor aradığı golcü ismi Bulgaristan liginde buldu. Daha önce PFK Çerno More takımında forma giyen golcü oyuncu Mathias Coureur ile temasa geçen Kırmızı-Beyazlılar, sıkı pazarlık sonrası Coureur ile her konuda anlaşma sağladı. Kırmızı beyazlı ekibin çiçeği burnunda yeni transferi İstanbul'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini 1,5 yıllığına Samsunsporlu yapan imzayı attı. 

KULÜP DUYURDU 

Kulübün 'Hoş geldin Mathias Coureur' başlığıyla sosyal medya hesaplarından duyurduğu forvet transferi için şu ifadeler kullanıldı; Kulübümüz, Bulgaristan 1. Ligi'nden Cherno More Varna takımında forma giyen Mathias Coureur ile 1,5 yıllık anlaşma sağlamıştır.Mathias Coureur’un camiamıza hayırlı olmasını dileriz."

MATHIAS COUREUR KİMDİR ? 

Martinik'te doğan Coureur, profesyonel kariyerine Fransa'da Beauvais , Nantes B ve Gueugnon'da oynayarak başladı ve 2010'da İspanyol tarafı Orihuela'ya geçti. Daha sonra Segunda División B kulübü Atlético Baleares ile bir buçuk sezon geçirdi . 2013'ün başlarında Coureur, Golden Lion'da oynamak için ülkesine döndü .

Martinique Championnat National'da başarılı 5 ayın ardından , Coureur Temmuz 2013'te Huracán Valencia'ya katıldı . İlk maçına 25 Ağustos'ta Reus Deportiu ile 1-1 deplasman berabere kaldı . Coureur Huracán adına ilk golünü 14 Eylül'de evinde Elche Ilicitano karşısında 4-0 galibiyetle attı .

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.