Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, Manisa’yı evinde devirdi ve Birinci Lig yolunda dev bir adım attı! Manisa FK 1-3 Samsunspor

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, şampiyonluk yarışındaki en ciddi rakibi Manisa Futbol Kulübü’nü deplasmanda perişan etti. Yılport Samsunspor, ağır zemine rağmen oynadığı akıllı oyunla sahadan 3 puanla ayrıldı. Goller Burak Çalık (2) ve Bahattin Köse’den gelirken; Samsunspor, rakibiyle puan farkını da 5’e çıkardı. 

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta Yılport Samsunspor, şampiyonluk yarışında en yakın takipçisi Manisa Futbol Kulübü’nü adeta sahadan sildi. Rakibini acınacak durumda bırakan kırmızı beyazlılar, baştan sona sergilediği futbolla herkesin büyük taktirini kazandı. Kırmızı beyazlılar, kontrollü başladığı maçta rakibini önce durdurdu. 

GOLLER GELDİ 

Maçta her geçen dakika oyuna ağırlığını koyan kırmızı beyazlılar, ilk devreyi 0-0 tamamladı. İkinci 45 dakikaya hızlı başlayan Yılport Samsunspor, Burak Çalık’ın da müthiş performansıyla rakip kalede etkili oldu. Akıllı bir taktikle sahada yer alan kırmızı beyazlılar, Burak Çalık (2) ve Bahattin Köse’nin golleriyle sahadan 3-1 galip ayrılmasını başardı. 

Ev sahibinin tek golü ise Sinan Kurumuş’tan geldi

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.