Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor-Manisa FK satılan bilet sayısı kaç?

Samsunspor

33 bin 919 kapasiteli Samsun 19 Mayıs Stadı'ndaki maç öncesi şu ana kadar passolig ve kombinelerle birlikte 19 bin biletin satıldığı öğrenildi. Yarın maç saatine kadar bu rakamın 25 binin üzerine çıkması bekleniyor.

Samsunspor Haber - İkinci Lig Beyaz Grup'ta haftanın en önemli kaşılaşması yarın Samsun'da Yılport Samsunspor ile Manisa Futbol Kulübü arasında oynanacak. Bir anlamda liderlik maçı olarak da görülen yarın akşam ki karışlaşmaya ev sahibi takım taraftarları büyük ilgi gösteriyor. Biletlerin satışa çıktığı ilk günden itibaren gişelerin önündü uzun kuyruklar oluşturan Samsunsporlu taraftarlar, tribünleri tıklım tıklım doldurmak istiyor. 

25 BİNİN ÜZERİNDE OLACAK

33 bin 919 kapasiteli Samsun 19 Mayıs Stadı'ndaki maç öncesi şu ana kadar passolig ve kombinelerle birlikte 19 bin biletin satıldığı öğrenildi. Yarın maç saatine kadar bu rakamın 25 binin üzerine çıkması bekleniyor. Yılport Samsunspor'da yönetim ise sosyal medya aracılığıyla taraftarlarına biletlerini son güne bırakmamaları yönünde sürekli uyarılarda bulunuyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.