Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor maç yayınları artık paralı! İşte Samsunspor maç yayını fiyatları

Samsunspor

Yılport Samsunspor'un iç sahada oynayacağı karşılaşmalar web TV üzerinden yayınlanacak. İlk canlı yayın Cumartesi akşamı oynanacak Yılport Samsunspor-Tarsus İdman Yurdu maçında gerçekleştirilecek.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Kulübü, bir ilke imza atıyor. Bu sezon kırmızı beyazlı ekibin iç saha maçları şifreli olarak yayınlanacak. Kulüpten yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi; Samsun ve ülke dışında yaşayan taraftarlarımızdan Yılport Samsunspor maçlarının canlı yayınlanmasıyla ilgili  gelen yoğun talep üzerine bir süredir çalışma yürüten kulübümüz iç saha maçlarının yayını için anlaşmaya vardı. Online yayıncılık üzerine faaliyet gösteren Intercode firmasıyla sözleşme imzalayan kulübümüzün iç saha maçları web TV üzerinden canlı yayınlanacak. 

PROFESYONEL BİR ÇEKİM

canli.samsunspor.org.tr üzerinden izlenebilecek yayınların ilki 21 Eylül 2019 çumartesi günü saat 19.00’da oynanacak Yılport Samsunspor-Tarsus İdman Yurdu maçında gerçekleştirilecek. TV yayını konusunda deneyimli bir prodüksiyon ekibi tarafından çekimi yapılacak müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak. Taraftarlar kredi kartı yardımıyla 10 TL ücret ödeyerek şifre alarak maçları izleyebilecek. Taraftarlarımız yurt içi ve yurt dışından telefon, tablet, bilgisayar, smart TV üzerinden karşılaşmaları izleyebilecek. Deplasman maçlarının yayınlanabilmesi için de kulüplerle temas devam ediyor.

İŞTE SAMSUNSPOR MAÇI CANLI YAYIN ÜCRETİ

Yayınları ister Webden İsterseniz Mobilden İzleyebilirsiniz.

 10 TL

YILPORT Samsunspor & Tarsus İY

21 Eylül Cumartesi Saat : 19:00

Kalite

HD ve SD

İzleme

Bilgisayar, Mobil, Tablet

 10 TL

YILPORT Samsunspor & Manisa FK

05 Ekim Cumartesi Saat : 19:00

Kalite

HD ve SD

İzleme

Bilgisayar, Mobil, Tablet

 10 TL

YILPORT Samsunspor & Kırklarelispor

05 Ekim Pazar Saat : 17:00

Kalite

HD ve SD

İzleme

Bilgisayar, Mobil, Tablet

 10 TL

YILPORT Samsunspor & Sancaktepe FK

26 Ekim Pazar Saat : 19:00

Kalite

HD ve SD

İzleme

Bilgisayar, Mobil, Tablet

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.