Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, Kömürspor engelini Bahattin’in golleriyle geçti! Zirve takibine devam 2-0

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, baştan sona vasat bir oyun sergilediği müsabakada ligin formda ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’u oyuna sonradan dahil olan golcüsü Bahattin’in biri penaltıdan olmak üzere attığı 2 golle devirdi.

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta Yılport Samsunspor, Zonguldak Kömürspor deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardı. Rakibi karşısında oyunun genelinde vasat bir oyun segilemesine rağmen zaman zaman etkili ataklarda geliştiren kırmızı beyazlılar, ilk devreyi 0-0 beraberlikle tamamladı. 

İSTEKSİZ FUTBOL 

Karşılaşmanın ikinci devresine de ilk yarıda olduğu gibi isteksiz bir oyun ortaya koyan kırmızı beyazlılar, teknik sorumlu Recep Sermet Boyar’ın oyuncu değişiklikleriyle biraz olsun takımı kendine getirdi. Dakikalar 68’i gösterdiğinde oyunu iki dakika önce giren Bahattin, topla buluştuğu ilk pozisyonda topu filelerle buluşturdu. 

KAZANMASINI BİLDİLER 

Galibiyet golünün ardından ev sahibi takım daha ofansif bir oyun sergilemeye çalışırken; kırmızı beyazlı ekip ise hızlı ataklarla farkı artırmanın hesaplarına girdi. Yine hızlı başlayan atakların birinde topu önünde bulan Bahattin, Kömürspor kalecisini geçerken düşürüldü ve hakem direkt penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Bahattin, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti ve müsabakadan Yılport Samsunspor 2-0 galip ayrıldı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.