Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, Keçiören'e takıldı 1-1

Samsunspor

Samsunspor, mağlup duruma düştüğü maçta Keçiörengücü karşısında 1 puanı Yasin Öztekin'in şık golüyle kurtardı. Kırmızı beyazlı ekibin yeni transferi Tallo, oyuna girdikten 8 dakika sonra sakatlanarak saha kenarına alındı. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Samsunspor, Keçiörengücü karşısında ilk devreyi 1-0 geride tamamladı. Ankara Aktepe Stadı'nda oynanan müsabakaya durgun başlayan kırmızı beyazlılar, bir türlü oyun temposuna ulaşamadı. Bunun yanı sıra hücumda da başarılı olamayan Samsunspor, 22.dakikada Alhassan'ın cezaalanı dışından attığı golle soyunma odasına 1-0 geride girdi. Kırmızı beyazlı ekibin, Tomane ile bulduğu bir gol ise ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. 

FOFANA - YASİN A.Ş 

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarıyı oranla daha etkili başlayan kırmızı beyazlılar, beraberlik için oyunu rakip yarı alana yıkmayı başandı. Özellikle sol kanatta Fofana'nın başarılı performansıyla etkili olan kırmızı beyazlılar, yine bu oyuncunun kişisel becerileriyle getirdiği bir topta Yasin Öztekin şık bir vuruşla topu filelere gönderdi. (1-1) Kalan dakikalarda galibiyeti kovalayan Samsunspor, bu amacına ulaşamadı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.