Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor kapılarını dünyaya kapattı

Samsunspor

Samsunspor Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Denizlispor maçı öncesinde tüm idmanların basın mensuplarıyla beraber taraftar ziyaretlerine kapadıklarını açıkladı.

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, basın mensuplarıyla beraber taraftarların antrenman ziyaretlerine kapatıldığını söyledi. Hafta sonu oynanacak olmazsa olmaz Denizlispor karşılaşmasına oyuncularının moral motivasyonlarını daha net yapabilmeleri noktasında yönetim olarak böyle bir karar aldıklarını deklare eden kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz, "Bu konuda gazeteci arkadaşlarımızla birlikte taraftarlarımızdan anlayış bekliyoruz" dedi.

BU YOLUN DÖNÜŞÜ YOK

Yöneticilerin gelip geçici olduğunu dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz, "Geçmişi buradan çok fazla konuşmanın çok fazla bir anlamı yok. Şu anda gün birlik olma günü. Hep beraber el elele vererek takımımızı bulunduğu bu cendereden çıkarmak için ortak hareket etmemiz gerekiyor. Samsunspor, bulunduğu yeri kesinlikle hak etmiyor. İnşallah Denizlispor maçını kazanarak ligde yeniden bir sinerji yakalayıp sezon sonunda kümede kalmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.