Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor kampa girdi

Samsunspor

Son haftaların flaş takımı Samsunspor, yarın oynayacağı Gaziantepspor karşılaşması öncesinde son çalışmasını bugün gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı oyuncuların son derece moralli ve istekli göründüğü çalışma yaklaşık 45 dakika sürdü.

Samsunspor Haber - Samsunspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı zorlu Gaziantepspor karşılaşması öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Gaziantep'te son kez çalışan ve maç saatini beklemeye başlayan kırmızı beyazlı ekipte, yarın oynanacak kritik müsabakada kart cezalısı Ahmet Burak Solakel'in dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Hafif sakatlıkları devam eden Ercan Yazıcı, kaleci Furkan Köse'nin maç kadrosunda olacağı oynayıp oynamayacaklarına son dakikada teknik direktör Besim Durmuş'un karar vereceği öğrenildi.

YÜKSEK KONSANTRASYON ŞART

Teknik direktör Besim Durmuş yönetiminde yapılan çalışma yaklaşık 45 dakika sürdü. Düz koşu ile başlayan antrenman daha sonra pas çalışmasıyla devam etti. Kırmızı beyazlı oyuncuların son derece neşeli ve istekli göründüğü Gaziantep'te ki çalışmada teknik direktör Besim Durmuş, "Bu dakikadan sonra son sözü sahada oyuncularımız söyleyecek. Elazığspor karşılaşmasında olduğu gibi yüksek konsantrasyon ile oynayıp sahadan işimize yarayan sonuçla ayrılmak istiyoruz. Bunun için ben ve oyuncularım üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız" dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.