Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor kamp programı belli oldu! Önce Bolu sonra Erzurum 

Samsunspor

Samsunspor'un kamp programı belli oldu. 12 Temmuz'da sezonu açacak kırmızı beyazlılar, ilk etap hazırlık kampı için 18 Temmuz'da Bolu'da olacak. Kırmızı beyazlılar, ikinci etap hazırlık dönemini ise 12-21 Ağustos tarihleri arasında Erzurum'da geçirecek. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yeni sezon hazırlık kamp programı belli oldu. 12 Temmuz'da Samsun'da bir araya gelecek kırmızı beyazlılar, 5 günlük bir çalışma temposunun ardından 17 Temmuz'da ilk etap hazırlık kampı için Bolu'ya hareket edecek. Burada 13 gün boyunca ağır tempoda çalışacak kırmızı beyazlılar, 31 Temmuz'da Bolu kampını tamamlamış olacak. 

YOĞUN BİR PROGRAM OLACAK

Bolu dönüşü 2 gün istirahat edecek Samsunspor, 2-9 Ağustos tarihlerinde Samsun'da olacak. Kırmızı beyazlılar, ikinci etap hazırlık çalışmaları için bu kez da Erzurum'un yolunu tutacak. 12 - 21 Ağustos tarihleri arasında Erzurum'da son etap hazırlık çalışmalarını sürdürecek kırmızı beyazlılar, daha sonra Samsun'a dönecek ve sezonun ilk maçı için çalışmalarına kendi tesislerinde devam edecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.