Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor ilk yenilgisini aldı! Rotamız şaştı 0-3

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, lider İstanbulspor karşısında vasat bir oyun ortaya koydu. Rakibi karşısında hücumda etkisiz kalan Samsunspor, Eduart Proca'nın ikinci yarıdaki gollerine engel olamadı ve sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, İstanbulspor karşısında ilk 45 dakikayı golsüz beraberlikle tamamladı. Evinde konuk ettiği rakibi karşısında oyuna kontrollü başlayan ve organize ataklarla İstanbulspor kalesinde etkili olmaya çalışan kırmızı beyazlılar, özellikle devrenin sonlarına doğru Burak, Nadir ve İlyas ile etkili sayılabilecek pozisyonlar bulsa da sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. 

SAMSUN DONDU KALDI 

Karşılaşmanın ikinci devresine Ahmethan ve Gyasi değişikliği ile başlayan kırmızı beyazlı ekibin hücumda baskılı olma planı tutmazken; kalesinde de açıklar vermeye başladı. Konuk İstanbulspor hızlı geliştirdiği hücumlarda formda oyuncusu Eduart Proca (2) ve Issah'ın golleri ile skoru bir anda 3-0 a taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca kırmızı beyazlılar, sahadan farklı bir mağlubiyetle ayrılmış oldu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.