Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor ilk transfer bombasını patlatıyor

Samsunspor

Yılport Samsunspor'un Onur Eriş için Zonguldakspor’a 1 milyon 200 bin lira teklif ettiği öğrenildi. Onur Eriş’in Samsunspor’a gelmeye istekliği olduğu ifade edelirken; Yönetim Kurulu ise 1 milyon 200 bin lira gibi sıcak paranın kasaya girecek olması nedeniyle transfere sıcak bakıyor. 

Türkiye Futbol İkinci Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluğa yürüyen Yılport Samsunspor, kırmızı grupta yer alan Zonguldakspor'dan Onur Eriş'i renklerine katmak üzere. Zonguldak'ta yayın yapan yerel bir gazetenin haberine göre;  Zonguldakspor’a 6 yıl önce Bursa Kestelspor’dan transfer edilen ve kırmızı-lacivertli forma altında 2 şampiyonluk yaşayan Onur Eriş devre arasında Zonguldakspor’dan ayrılıyor. Sezon öncesi de Okan Eken ve Onur Eriş’i isteyen kırmızı beyazlı ekibin, Okan ve Onur’un Zonguldakspor’u tercih etmesi nedeniyle bu transferleri gerçekleştirememişti.

 
CEVAP BEKLENİYOR 

Yılport Samsunspor'un Onur Eriş için Zonguldakspor’a 1 milyon 200 bin lira teklif ettiği öğrenildi. Zonguldakspor’a 6’ncı yılını geçiren Onur Eriş için yönetim Samsunspor’dan gelen teklifi  değerlendirirken, gözler verilecek karara çevrildi. Onur Eriş’in de Samsunspor’a gitmek istediği öğrenildi. Yönetim Kurulu ise 1 milyon 200 bin lira gibi sıcak paranın kasaya girecek olması nedeniyle transfere sıcak bakıyor. Önümüzdeki hafta içinde Zonguldakspor'un kırmızı beyazlı ekibe net bir cevap vereceği açıklandı. Samsunspor cephesinde gözler Karadeniz temsilcisinden gelecek habere çevrildi. 

ONUR ERİŞ KİMDİR ?


Onur Eriş, Bölgesel Amatör Ligde 78, TFF 3.Ligde 65, TFF 2.Ligde 70 ve Türkiye Kupasında ise 7 maçı bulunuyor. Yıldız oyuncunun Bölgesel Amatör Ligde 13, TFF 3.Ligde 10, TFF 2.Ligde 25 ve Türkiye Kupasında 1 olmak üzere toplamda 49 gol attı. Sol kanat olarak görev yapan 25 yaşındaki futbolcunun bileklerine hakim aynı oranda hızlı bir oyuncu olduğu biliniyor. Bu transferde teknik direktör Taner Taşkın'ın ısrarcı olduğu iddia edildi. Yılport Samsunspor yönetiminin de Zongulduksporlu Onur'un transferini bitirmek için tüm imkanlarını seferber ettiği açıklandı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.