Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor ilk hazırlık maçından yenilgiyle ayrıldı 3-1

Samsunspor

Samsunspor, Erzurum kampındaki ilk hazırlık maçında Üçüncü Lig takımlarından 24 Erzincanspor'a 3-1 mağlup oldu. Kırmızı beyazlı ekibin tek golünü İlyas Kubilay kaydetti.

Samsunspor Haber - Samsunspor, yeni sezon hazırlık çalışmaları kampasımında çıktığı ilk hazırlık maçını kaybetti. Üçüncü Lig takımlarından 24 Erzincanspor ile karşı karşıya gelen kırmızı beyazlılar, sahadan 3-1 mağlup olarak ayrıldı.
 

DEVREYİ MAĞLUP KAPATTIK

 
Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Tesisleri’nin sahasında oynanan müsabaka kırmızı beyazlılar, kalede Hasat ile başladı. Savunmada Erkam Reşmen, Şahin Şafakoğlu, Erhan Kartal, Canberk Dilaver, orta alanda Savaş Yılmaz, Okan Dernek, İlyas Yavuz, Enes İlkin, Erhan Şentürk forvette ise Bahattin Köse ilk 11’i ile sahada yer aldı.
 

TEK GOLÜMÜZ İLYAS KUBİLAY'DAN

 
Karşılaşmanın ilk devresinde orta alanda girdiği ikili bir mücadele sonrasında Savaş Yılmaz sakatlandı. Kırmızı beyazlı ekipte, Savaş'ın yerine oyuna Oğuz Gürbulak dahil oldu. Samsunspor, devreyi 2-0 geride kapattı. İkinci devrede bir çok oyuncusuna şans veren kırmızı beyazlılar, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.
 
Haber: Özgür KALANBAK
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.