Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor için bir araya geliyorlar

Samsunspor

Haziran’da yapılacak kongrede yönetim oluşturmak için aralarında istişareler yapan eski futbolcuların, önümüzdeki günlerde İstanbul’da bir araya gelerek Samsunspor zirvesi yapacağı öğrenildi. 

Samsunspor Haber – Samsunspor’un efsane isimleri Ercan Koloğlu, Serkan Aykut, Celil Sağır ve Cenk İşler kırmızı beyazlı ekip için bir araya geliyor. Haziran’da yapılacak kongrede yönetim oluşturmak için kendi aralarında istişareler yapan eski futbolcuların, önümüzdeki günlerde İstanbul’da bir araya gelerek Samsunspor zirvesi yapacağı öğrenildi. 


İSTANBUL’DA MİNİ ZİRVE 


Haftaya yapılması planlanan mini zirvenin sonrasında destek turlarına başlayacağı öğrenilen Samsunsporlu eski futbolcuların, görüşmeler sonrasında alacakları geri dönüşlere göre kendilerine bir yol haritası belirleyeceği ifade edildi. Efsane oyuncuların yönetim oluşturma çabaları Samsunsporlu taraftarlar arasında büyük heyecana neden oldu. 


KULÜP KAYYIMDAN KURTULMALI


Samsunsporlu efsane futbolcuların yanı sıra kırmızı beyazlı ekibin eski yönetim kurulu üyesi Tahsin Kosif’in de açık açık liste çalışmaları yapması şehirde kara bulutları bir anda dağıttı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, şimdi geleceğe daha bir umutla bakıyor. Samsun halkı kulübün kayyım yönetiminden bir an önce kurtulmasını istediği  yönünde sosyal medyada mesajlar yazmaya devam ediyor. 
Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.