Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor için TEHLİKE ÇANLARI ÇALMAYA BAŞLADI 

Samsunspor

13 maç 9 mağlubiyet, 2 galibiyet 2 beraberlik .... Son olarak Beşiktaş'a sahasında 2-1'lik skorla mağlup olan Samsunspor için tehlike çanları çalmaya başladı. Kırmızı beyazlı ekip, bir an önce toparlanamazsa küme düşme korkusunu derinden yaşayacak gibi gözüküyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor için tehlike çanları çalmaya başladı. 13 maç 2 galibiyet 2 beraberlik 9 mağlubiyet .... Son olarak Beşiktaş'a sahasında 2-1'lik skorla mağlup olan Samsunspor için tehlike çanları çalmaya başladı. Kırmızı beyazlı ekip, bir an önce toparlanamazsa küme düşme korkusunu derinden yaşayacak gibi gözüküyor. Samsunspor, devre arasına kadar oynadığı 6 maçtan maksimum puanı çıkarmak zorunda. 

SAMSUNSPOR NEREYE KOŞUYOR

Zira takımın ortaya koyduğu kötü futbolun yanı sıra özellikle pozisyonları değerlendirme konusunda yaşadığı acemiliği kırmızı beyazlı ekibin başına büyük sıkıntı açmaya devam ediyor. Teknik direktör Markus Gisdol'un bu gol sorununa bir çözüm bulması gerekiyor. Samsunspor, Adana Demirspor maçıyla birlikte devre arasına kadar birbirinden zorlu ve kritik müsabakalar oynayacak. Bu karşılaşmalar sırasıyla; Kasımpaşa, Trabzonspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Karagümrük.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.