Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor için Süper Lig hayal mi oluyor ?

Samsunspor

Başbakan Binali Yıldırım'ın Gençlik ve Spor Bakanı Samsunlu Akif Çağatay Kılıç'ın yerine Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak'ın getirildiği açıklaması Samsunspor yönetiminde deprem etkisi yarattı. Bu gelişme sonrasında Samsunspor taraftarı, Başkan Erkurt Tutu ve kurmaylarının şampiyonluk hedefinde sapma olup olmayacağını merak ediyor. 

Samsunspor Haber - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım arasında yapılan sürpriz görüşmeden kabinede revizyon kararı çıktı. Görüşme sonrası Başbakan Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Samsunlu Akif Çağatay Kılıç'ın yerine Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak'ın getirildiğini açıkladı. Bu gelişme sonrasın da Samsunspor yönetiminde büyük şok yaşandı. Görevi süresinde kırmızı beyazlı ekibe büyük maddi destek sağlayan Kılıç'ın yokluğunda Samsunspor yönetiminin, bundan sonra nasıl bir strateji izleyeceği ise büyük merak konusu oldu. 

YÖNETİM SESSİZLİĞİNİ KORUYOR 

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve bu doğrultuda transfer politikası izleyen kırmızı beyazlı ekibin, sürpriz bakan değişikliği sonrasında özellikle maddi kaynak konusunda büyük sıkıntılar yaşayacağı tahmin ediliyor. Samsunspor taraftarı ise Başkan Erkurt Tutu ve kurmaylarının şampiyonluk hedefinde sapma olup olmayacağını merak etmeye başladı. Başbakan Binali Yıldırım'ın yeni kabine değişikliği açıklamasının ardından Samsunspor yönetiminin sessizliğe bürünmesi bazı çevrelerce iyiye işaret olarak yorumlanmasa da gözler Kulüp Başkanı Erkurt Tutu'ya çevrilmiş durumda. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.