Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor için buluştular

Samsunspor

Vali Sayın Osman Kaymak, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır ve ilçe belediye başkanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Samsunspor'a maddi destek konusunda neler yapabilecekleri üzerine fikir alış verişinde bulunan toplantının son derece faydalı geçtiği ifade edildi

Samsunspor Haber - Son haftalarda tüm mesaisini Samsunspor için harcayan Samsun ve Samsunspor taraftarının sevgilisi haline gelen Vali Osman Kaymak, bu kez de Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır ve ilçe belediye başkanlarıyla kahvaltıda bira araya geldi.

Samsunspor'a maddi destek konusunda neler yapabilecekleri üzerine fikir alış verişinde bulunan toplantının son derece faydalı geçtiği ifade edildi. 

TARAFTAR HEYECANLANDI

Samsunspor için Valiliğin öncülüğünde başlatılan kampanyaya sağlayacakları maddi destek konusunda görüş bildiren ilçe belediye başkanları, çok kısa zamanda Samsunspor'un borç yükünü azaltmak için adım atacaklarını söylediler. Vali Osman Kaymak'ın önderliğinde bir araya gelen oluşum şehirde ve özellikle kırmızı beyazlı taraftarlar arasında büyük bir heyacan yarattı. Yapılan görüşmeler neticesinde başlatılan çalışmaların Pazartesi günü Samsunspor'a büyük destek olarak döneceği düşünülüyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.