Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor İbrahim Halil Çolak ve Recep Burak Yılmaz ile imzaladı!

Samsunspor

Yılport Samsunspor, Balıkesirspor'dan İbrahim Halil Çolak ile 6 aylık, Sancaktepe'den Recep Burak Yılmaz ile de 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, devre arası hazırlık kampında iki oyuncuya imza attırdı. Kırmızı beyazlı ekip, Balıkesirspor'dan son kanat oyuncusu İbrahim Halil Çolak ile 6 aylık, Sancaktepe'nin genç stoperi Recep Burak Yılmaz ile de 25 yıllık sözleşme imzaladı. Burak Yılmaz'ın bugün Yılport Samsunspor'un Antalya kampına katılmasının ardından yapılan imza törenine Genel Menajer Mustafa Aztopal da katıldı. 

AZTOPAL UMUTLU 

Antalya’daki kamp yaptığı otelde düzenlenen imza töreninde konuşan Genel Menajer Aztopal, “İbrahim Halil Çolak deneyimi, profesyonelliği ve kalitesiyle, Recep Burak Yılmaz da dinamizmi, istikrarı ve geleceğe dönük bir oyuncu olması özelliği ile takımımıza büyük katkı sağlayacaklardır. Futbol yetenekleri dışında karakter olarak da çok doğru isimleri bünyemize kattığımızı düşünüyorum. Her ikisine de hoş geldin diyor bu seneki hedefte başarılara birlikte imza atacağımıza olan inancımı belirtmek istiyorum” dedi. Konuşmaların ardından her iki oyuncu da kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzaları attılar. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.